Σχεδιασμός

ιστότοπου

Με αδιάκοπη εστίαση στις ανάγκες των χρηστών, 

σχεδιάζουμε ιστότοπους

που αναπτύσσουν επωνυμίες και οδηγούν το 

κοινό στην ιστοσελίδα σας. 

Γιατί έχει σημασία ο σχεδιασμός της ιστοσελίδας 

Ένας ιστότοπος είναι ένα σημείο επαφής επωνυμίας, ένα επιχειρηματικό εργαλείο και ένα μέρος για την επίτευξη σημαντικών στόχων. Ένας υπέροχος ιστότοπος μπορεί να αποτελέσει κινητήρια δύναμη για την ανάπτυξη της επιχείρησης. Ένας κακός ιστότοπος μπορεί να προκαλέσει ζημιά στην επιχείρησή σας.

Αλλά η εξαιρετική σχεδίαση ιστοσελίδων δεν είναι εύκολη. Το σημερινό κοινό έχει υψηλές προσδοκίες. Έχετε δευτερόλεπτα – ίσως χιλιοστά του δευτερολέπτου – για να πείσετε τους επισκέπτες ότι ο ιστότοπός σας αξίζει τον χρόνο τους.

Με πάνω από 10 χρόνια εμπειρίας, η Ap Web Solutions δημιουργεί ιστοσελίδες που ξεπερνούν τις προσδοκίες των πελατών της. Κατασκευάζουμε ιστότοπους για υψηλή απόδοση με έμφαση στον στρατηγικό σχεδιασμό, το συναρπαστικό οπτικό περιεχόμενο και την άψογη εμπειρία χρήστη, προκειμένου να έχουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Πώς να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο με καλύτερη μετατροπή

Κάθε ιστότοπος έχει δημιουργηθεί για την επίτευξη διαφορετικών στόχων – από πωλήσεις, δυνητικούς πελάτες, έως την αφοσίωση. Αλλά για να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο που να πληροί πραγματικά αυτούς τους στόχους, είναι σημαντικό να σχεδιαστεί με τον σωστό τρόπο.

Σχεδιασμός για τους χρήστες σας.

Βάλτε πρώτα τις ανάγκες των χρηστών του ιστότοπου. Εάν δεν ξέρετε ποιες είναι οι ανάγκες των χρηστών, ρωτήστε τους. Ως εταιρεία με επίκεντρο τον χρήστη, αυτή η αρχή είναι το θεμέλιο όλων όσων δημιουργούμε. 

Σχεδιασμός με σκοπό.

Ένας υπέροχος ιστότοπος έχει ομορφιά και λειτουργικότητα. Φυσικά, θα πρέπει να φαίνεται καλός. Ωστόσο, πρέπει επίσης να δημιουργηθεί με σαφή εικόνα των πιο σημαντικών στόχων και των σημείων μετατροπής και του τρόπου με τον οποίο ο ιστότοπος θα υποστηρίξει τους χρήστες στο ταξίδι τους προς αυτούς τους στόχους. 

Σχεδιασμός για ανακάλυψη.

Ένας ιστότοπος πρέπει να σχεδιάζεται με τέτοιο τρόπο ώστε οι άνθρωποι να μπορούν να τον βρίσκουν – και αυτό ξεκινά με την ορατότητα στις μηχανές αναζήτησης. Ένας καλός ιστότοπος θα πρέπει να είναι τεχνικά βελτιστοποιημένος και κατασκευασμένος έτσι ώστε να υπάρχουν σχετικές, ελκυστικές σελίδες προορισμού για να κατευθυνθούν οι χρήστες.

Η διαδικασία σχεδιασμού ιστοσελίδας

Εξερεύνηση + Έρευνα χρηστών

Γνωριμία με εσάς (και τους χρήστες σας)

Ξεκινάμε χτίζοντας την κατανόησή μας για την επιχείρησή σας. Μιλάμε με βασικούς ενδιαφερόμενους φορείς και εμβαθύνουμε σε δεδομένα που ήδη έχετε, συμπεριλαμβανομένης της απόδοσης οποιουδήποτε υπάρχοντος ιστότοπου.

Στόχος μας είναι να ξεκινήσουμε την έρευνα για τους χρήστες σας το συντομότερο δυνατό. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει το να μιλήσετε με τους πελάτες σας, να δημιουργήσετε ή να αναλύσετε ποσοτική έρευνα, όπως έρευνες, ή να πραγματοποιήσετε δοκιμές χρηστών στον υπάρχοντα ιστότοπο.

Στρατηγική

Οραματιστείτε έναν ιστότοπο που σημαίνει επιχείρηση

Μια στρατηγική ιστότοπου ευθυγραμμίζει την προτεινόμενη δομή, το περιεχόμενο και τα χαρακτηριστικά του ιστότοπου με τους επιχειρηματικούς στόχους. Εκεί παίρνουμε αποφάσεις υψηλού επιπέδου σχετικά με την κατεύθυνση του ιστότοπου.

Σχέδιο

Δίνοντας ζωή στην ιστοσελίδα

Ο σχεδιασμός είναι όπου η σκληρή δουλειά αρχίζει πραγματικά να αποδίδει καρπούς. Ξεκινάμε με μια διερευνητική περίοδο – όπως υποδηλώνει το όνομα, εξερευνούμε μαζί σας μια σειρά από δυνατότητες , αποκτώντας μια αίσθηση για το πώς να εκπροσωπήσετε την επωνυμία σας.

Μερικοί από τους πελάτες μας έχουν αυστηρές οδηγίες επωνυμίας, ενώ άλλοι αναζητούν καθοδήγηση σχετικά με το πώς να ορίσουν ή να επαναπροσδιορίσουν την επωνυμία τους – είμαστε εξίσου άνετοι να δουλεύουμε και με τα δύο σενάρια.

Τα παραδοτέα για τη φάση σχεδιασμού είναι πλήρεις έγχρωμες μακέτες κάθε προτύπου, που βασίζονται στους συνδέσμους που δημιουργήθηκαν κατά τον σχεδιασμό. Κάθε μοντέλο παρουσιάζεται στην ομάδα σας για λεπτομερή σχόλια καθώς προχωράμε, ξεκινώντας από την αρχική σελίδα. Και επειδή η σχεδίαση με πλήρη απόκριση είναι αδιαπραγμάτευτη, σχεδιάζουμε ξεχωριστά για επιτραπέζιους υπολογιστές, κινητά και tablet, βελτιστοποιώντας κάθε στοιχείο και αλληλεπίδραση για κάθε συσκευή.

Copywriting

Βρίσκοντας τις λέξεις για έμπνευση και μετατροπή

Όλοι γράφουν. Αλλά δεν γράφουν όλοι για τον Ιστό.

Οι κειμενογράφοι μας ξέρουν πώς να γράφουν συνοπτικά και με απήχηση για να τραβήξουν ολοένα και μειούμενους χώρους προσοχής. Ξέρουν πώς να κάνουν μια ιστορία να ξετυλίγεται και να κάνουν τις σελίδες να ρέουν. Μπορούν να σκέφτονται σαν επισκέπτης του ιστότοπου για πρώτη φορά και να κάνουν μια σελίδα ελκυστική τόσο για τους ανθρώπους όσο και για τα bots των μηχανών αναζήτησης. Και θα βουτήξουν βαθιά στα χαρακτηριστικά προϊόντων, τις προσφορές υπηρεσιών και πολλά άλλα για να βρουν ένα μήνυμα που να έχει απήχηση.

SEO

Μεγιστοποίηση της συνάφειας, της απήχησης και της δυνατότητας ανακάλυψης

 Το SEO είναι μέρος της δομής ενός αποτελεσματικού ιστότοπου, όχι ένα αξεσουάρ. Το να δημιουργήσετε πρώτα τον ιστότοπό σας και να «κάνετε SEO» αργότερα μπορεί να οδηγήσει σε χαμένες ευκαιρίες ή να θέσει σε κίνδυνο τα υπάρχοντα ίδια πλεονεκτήματα.

Για το λόγο αυτό, κάθε ιστότοπος που σχεδιάζουμε είναι κατασκευασμένος με γνώμονα το SEO. Οι ειδικοί μας στο SEO παραμένουν εμπλεκόμενοι σε όλο το έργο για να διασφαλίσουμε ότι δημιουργούμε τις σωστές σελίδες στα σωστά μέρη. Οι χάρτες ιστότοπου, τα links, τα αντίγραφα, ακόμη και τα στοιχεία σχεδίασης εξετάζονται προσεκτικά για να διασφαλιστεί ότι είναι ανιχνεύσιμα, και ακολουθούν τις βέλτιστες πρακτικές SEO.