Ανάπτυξη e-shop ηλεκτρονικού εμπορίου

Ανακαλύπτουμε τις ανάγκες των πελατών και των επιχειρήσεων τους
και κατασκευάζουμε ιστότοπους που πωλούν.

Πώς η εμπνευσμένη ιστοσελίδα οδηγεί στην επιτυχία του ηλεκτρονικού εμπορίου

Οι επιχειρήσεις ηλεκτρονικού εμπορίου γνωρίζουν ότι η εμπειρία χρήστη και τα έσοδα πάνε χέρι-χέρι. Όταν οι χρήστες βρίσκουν τις αγορές δύσκολες, αργές ή μπερδεμένες, δεν πραγματοποιούν την αγορά και δεν πληρώνεστε.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο ιστότοπός σας ηλεκτρονικού εμπορίου θα πρέπει να εργάζεται σκληρά για εσάς – βελτιστοποιώντας την επιχείρησή σας και κάνοντας τις αγορές αβίαστες. Αλλά χωρίς έναν καλά ανεπτυγμένο ιστότοπο, προσπαθείτε να δημιουργήσετε μια εξαιρετική εμπειρία σε ασταθείς βάσεις.

Με περισσότερα από 10 χρόνια στην επιχείρηση, η Ap Web Solutions έχει αναπτύξει  ιστότοπους ηλεκτρονικού εμπορίου υψηλής απόδοσης. Εστιάζουμε στο να προσφέρουμε μια εμπειρία που αγαπούν οι χρήστες, ώστε να μπορείτε να βάζετε προϊόντα από τα ράφια σας στα καροτσάκια των αγοραστών.

Πυλώνες μιας εξαιρετικής εμπειρίας ηλεκτρονικού εμπορίου

Ένας ιστότοπος ηλεκτρονικού εμπορίου δεν είναι απλώς ένας άλλος ιστότοπος. Πολλά κρίσιμα για τις επιχειρήσεις στοιχεία πρέπει να εκτελεστούν σωστά, προκειμένου να διασφαλιστεί μια ισχυρή απόδοση της επένδυσής σας.  

Μια απρόσκοπτη εμπειρία αγορών. Μια κατασκευή ηλεκτρονικού εμπορίου πρέπει να κάνει τις αγορές εύκολες και ασφαλείς. Οι σελίδες πρέπει να φορτώνονται γρήγορα και αξιόπιστα, με συνεπή εμφάνιση και αίσθηση, συναρπαστικό περιεχόμενο και λειτουργικότητα αναζήτησης που να ανταποκρίνεται στις ανάγκες και τις προσδοκίες των χρηστών.

Οι σωστές ενσωματώσεις. Ένας στατικός ιστότοπος που είναι αποσυνδεδεμένος από το οικοσύστημα της επιχείρησής σας δημιουργεί εργασία εισαγωγής δεδομένων για τους υπαλλήλους και εκνευρίζει τους πελάτες με ξεπερασμένες πληροφορίες και περιορισμένες δυνατότητες.

Αλληλεπίδραση και εξατομίκευση. Οι πελάτες περιμένουν ότι οι ιστότοποι θα τους «θυμούνται» με χαρακτηριστικά όπως προτάσεις προϊόντων, προσφορές και μια προσαρμοσμένη εμπειρία πλούσια σε περιεχόμενο. Και ως κανάλι που απευθύνεται σε πελάτες, οι πιο πλούσιες εμπειρίες ηλεκτρονικού εμπορίου προσφέρουν άμεση πρόσβαση σε υποστήριξη σε πραγματικό χρόνο, όπως η ζωντανή συνομιλία.

Ο τρόπος σχεδιασμού του e-shop

Τεχνική Ανακάλυψη

Αξιολόγηση της κατάστασης

Ξεκινάμε χτίζοντας την κατανόησή μας για το πού βρίσκεστε και τι χρειάζεστε. Αντλούμε αυτές τις πληροφορίες μιλώντας με τους τεχνικούς σας προϊσταμένους και τους κύριους ενδιαφερόμενους.
 
Αυτό μας βοηθά να αποστάξουμε τις επιχειρηματικές απαιτήσεις που θα βοηθήσουν στην επιλογή της τεχνολογίας.

Τεχνική Αξιολόγηση πλατφόρμας +Σύσταση

Βάζοντας γερά θεμέλια

Εφαρμόζουμε ένα αποκλειστικό πλαίσιο για την αξιολόγηση και τις συστάσεις, βελτιστοποιώντας το τεχνολογικό πακέτο ειδικά για  τις ανάγκες σας. Λαμβάνουμε υπόψη τις τεχνικές απαιτήσεις, τις ενσωματώσεις και τις προσαρμογές, καθώς και μη λειτουργικούς παράγοντες όπως η επεκτασιμότητα, η ασφάλεια, το προφίλ του προμηθευτή και, φυσικά, το κόστος. 

Στο ηλεκτρονικό εμπόριο, ένας βασικός τομέας εστίασης είναι η διασφάλιση ότι η διάταξη του front-end μπορεί να προσφέρει την ποιότητα της εμπειρίας που περιμένουν οι πελάτες σας.

ΙΑ, Σχεδιασμός + Αντιγραφές

Συνεργασία για την επιτυχία

Ως εταιρεία ανάπτυξης ηλεκτρονικού εμπορίου από άκρο σε άκρο, σχεδιάζουμε, σχεδιάζουμε, σχεδιάζουμε και γράφουμε πραγματικά εξαιρετικούς ιστότοπους
ηλεκτρονικού εμπορίου. 
 
Όταν το κάνουμε αυτό, αρχίζουμε να προετοιμαζόμαστε για την ανάπτυξη στη φάση του σχεδιασμού, έτσι ώστε ολόκληρη η ομάδα των ειδικών μας να σκεφτεί εκ των προτέρων πώς θα κατασκευαστεί η τοποθεσία.

Κωδικοποίηση Front- and Back-End

Δημιουργία ιστότοπου κατασκευασμένου για πώληση

Μια κατασκευή ιστότοπου ηλεκτρονικού εμπορίου επιβλέπεται από έναν τεχνικό Project Manager, ο οποίος συνεργάζεται με τον Διευθυντή λογαριασμού του έργου για να διατηρεί το χρονοδιάγραμμα, τον προϋπολογισμό και την ποιότητα εργασίας σε καλό δρόμο. 
 
Έχουμε επίσης μια σειρά από συνεργασίες και πιστοποιήσεις CMS, ώστε να μπορούμε να κάνουμε μια σύσταση CMS χωρίς φόβο ή εύνοια και να ολοκληρώσουμε σωστά την κατασκευή. 

Εκπαίδευση CMS + Εκκίνηση

Ετοιμάζεται να βγει ζωντανά

Η εκπαίδευση CMS διασφαλίζει ότι είστε έτοιμοι να διευθύνετε μια ακμάζουσα επιχείρηση ηλεκτρονικού εμπορίου και να χειριστείτε τα πάντα, από την προσθήκη προϊόντων, την εφαρμογή εκπτώσεων και τη διαχείριση επιστροφών. Όταν όλα είναι σε κατάσταση λειτουργίας, ήρθε η ώρα να ξεκινήσετε – και αφήστε τις εκπτώσεις να ξεκινήσουν.