Κατασκευή ιστοσελίδων

Όμορφο Design Λειτουργικότητα Ασφάλεια

Responsive σχεδιασμός και ταχύτητα φόρτωσης

Ανάπτυξη χωρίς κανένα ρίσκο!

Στην APWEB SOLUTIONS θέλουμε να νιώθετε αλλά και να είστε σίγουροι για το αποτέλεσμα. Προτεραιότητα μας είναι η άριστη, έντιμη και μακροχρόνια συνεργασία μαζί σας. Για τον λόγο αυτό, η εταιρεία μας, σας παρουσιάζει την ιστοσελίδα σας ολοκληρωμένη σε ποσοστό πριν οποιαδήποτε πληρωμή, ώστε να έχετε μια σαφή και ξεκάθαρη εικόνα τόσο για τον σχεδιασμό όσο και για την λειτουργικότητα της ιστοσελίδας.

Δείγματα κατασκευής ιστοσελίδων

Black Studio
Casa Felicia
Δ. Ηλεκτρολογική
AK GENERAL MEDIA

Δείγματα κατασκευής e-shop

Fishing Mania

Botos έπιπλα

 Lana Γυναικεία εσώρουχα

Art on Hand

Τι κάνει μια ιστοσελίδα πετυχημένη;

1. Όμορφο Design – Επαγγελματικός σχεδιασμός

Μια πετυχημένη ιστοσελίδα θα πρέπει οπωσδήποτε να είναι και όμορφη. Ένα εντυπωσιακό design είναι εξαιρετικά σημαντικό για την καλύτερη εμπειρία του χρήστη. Καλύτερη εμπειρία χρήστη σημαίνει περισσότερη επισκεψιμότητα και περισσότερη επισκεψιμότητα σημαίνει καλύτερη κατάταξη στα οργανικά αποτελέσματα της Google.

2. Λειτουργικότητα

Μια ιστοσελίδα πρέπει να είναι λειτουργική, εύχρηστη και εύκολη στην χρήση ακόμα και για τον ποιο αρχάριο χρήστη. Θα πρέπει ο επισκέπτης της σελίδας να μπορεί εύκολα να βρει την πληροφορία που χρειάζεται και να μπορεί το ίδιο εύκολα να επικοινωνήσει μαζί σας.

3. Εξαιρετικό περιεχόμενο

Μια πετυχημένη ιστοσελίδα διαθέτει εξαιρετικό, χρήσιμο και συναφές περιεχόμενο με το αντικείμενο της ώστε ο χρήστης να ικανοποιήσει τον λόγο για τον οποίο την επισκέφτηκε.

4. Responsive σχεδιασμός και ταχύτητα φόρτωσης

Μια μοντέρνα ιστοσελίδα πρέπει να είναι απόλυτα φιλική προς όλες τις φορητές συσκευές όπως tablet, smartphones & iphones ενώ παράλληλα θα πρέπει να έχει γρήγορη ταχύτητα φόρτωσης.

5. Ασφάλεια

Η ασφάλεια των χρηστών μιας σελίδας είναι υψίστης σημασίας. Θα πρέπει να ακολουθούνται πιστά τα standard ασφαλείας όπως η εγκατάσταση ενός πιστοποιητικού SSL, που διασφαλίζει τα δεδομένα και στοιχεία του χρήστη (στοιχεία πιστωτικών καρτών, email, ονόματα κ.α)  από υποκλοπές.